Télikertek

Műanyag és Alumínium szerkezetű télikert

Lakótér bővítésére vagy az eddig kihasználatlanul álló terek beépítésre a legalkalmasabb megoldás egy télikert. Az általunk beépített télikertek hőhídmentesek, így a nyári melegben hűthetők, a téli hidegben pedig fűthetők. Így akár a meleg évszak akár a hideg évszak kedvelői egyaránt közel érezhetik magukat a kerthez, a természethez. Választható műanyag szerkezetű és alumínium szerkezetű télikert.

Mielőtt kiválasztásra kerül, hogy milyen szerkezettel épüljön meg a télikert a következő szempontokat mindenképpen érdemes szem előtt tartani:

  • 1. milyen árfekvésű legyen a télikert?
  • 2. milyen célból épül a télikert?
  • 3. milyen méretű legyen a télikert?
  • 4. milyen formájú télikert illene bele a környezetbe?
  • 5. funkcióját tekintve milyen hőszigetelésű legye a télikert?
  • 6. milyen szerkezetű legyen a télikert?

Műanyag szerkezetű télikert

Jelenleg az egyik legköltséghatékonyabb megoldás a műanyag szerkezetű télikert. Leginkább a homlokzati elemek gyártására javasolt. Amennyiben mégis tetőszerkezet során alkalmazzák, úgy mindenképpen javasolt a hőhídmentes alumínium szerkezet.

Alumínium szerkezetű télikert

Az alumínium szerkezetű télikert közép kategóriás árfekvésű. Óriási előnyt jelent, hogy korrózió és deformáltság, alakvesztés sem várható. Ezeknek a különleges anyagszerkezeti tulajdonságoknak köszönhetően az alumínium szerkezetű télikert szinte örök élettartammal bír.

Ajánlatot kérek
MINDEN MEGBÍZÁS ELŐTT EGYEDI ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK, AMI TARTALMAZZA AZ ADOTT SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÖSSZES INFORMÁCIÓT, MINT TERMÉKTÍPUS, MÉRET, ANYAG, MUNKAFOLYAMATOK, KÖLTSÉGEK, TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ. AZ EGYEDI ÁRAJÁNLATOK KÉSZÍTÉSÉNÉL ELSŐDLEGES SZEMPONT, HOGY AZ ESZTÉTIKÁN ÉS FUNKCIONALITÁSON TÚL, SZEM ELŐTT TARTSUK A GAZDASÁGI SZEMPONTOKAT IS.

KÉRJE INGYENES SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!