Szúnyogháló

Fix, Zsanéros és Mobil szúnyogháló

A szúnyogháló rolós vagy fix kivitelben rendelhető fix és rolós ablakra, csapó és tolóajtókra egyaránt. Műanyag, illetve alumínium profillal választható. A szúnyoghálóra felszerelt háló minden estben üvegszálas.
Felszerelhető már meglévő redőnyre vagy új redőny szerelése esetén kombinált kivitelben is rendelhető.

Fix szúnyogháló

A fix szúnyogháló műanyag vagy alumínium kerettel, üvegszálas hálóval rendelhető. Mivel árfekvésük igen kedvező és viszonylag könnyen felszerelhetők, ezért igen népszerűek kisebb ablakfelületekre is. A fix szúnyogháló kívülről rögzíthető a nyílászáró külső tokozatába.

Zsanéros szúnyogháló

A régi hagyományos szúnyogháló ajtóval szemben a mai már vastag alumínium profilból készül. A zsanéros szúnyogháló ajtó ötvözi a zsanéros szúnyogháló minden praktikusságát és a mobil szúnyogháló elegáns megjelenését. Hagyományos és rugós zsanérral is választható.

Mobil szúnyogháló

Sok esetben elkerülhetetlen, hogy a szúnyogháló mozgatható legyen, erre az esetre javasolt a mobil szúnyogháló. A mobil szúnyoghálóajtó kisebb teraszajtókra vagy nagyobb egyoldalas teraszajtókra két oldalas, dupla tokos kivitelben ajánlott. A függőleges mozgatású mobil szúnyogháló ablakokra, a vízszintes mozgatású teraszajtókra javasolt. A szúnyogháló szerkezete teljes egészében alumínium profilból készül üvegszálas háló felhasználásával.

Ajánlatot kérek
MINDEN MEGBÍZÁS ELŐTT EGYEDI ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK, AMI TARTALMAZZA AZ ADOTT SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÖSSZES INFORMÁCIÓT, MINT TERMÉKTÍPUS, MÉRET, ANYAG, MUNKAFOLYAMATOK, KÖLTSÉGEK, TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ. AZ EGYEDI ÁRAJÁNLATOK KÉSZÍTÉSÉNÉL ELSŐDLEGES SZEMPONT, HOGY AZ ESZTÉTIKÁN ÉS FUNKCIONALITÁSON TÚL, SZEM ELŐTT TARTSUK A GAZDASÁGI SZEMPONTOKAT IS.

KÉRJE INGYENES SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!