Nyílászáró

Műanyag nyílászáró

Az egyik legfőbb előnye, hogy felületét nem kell festeni, színeit tekintve jóval gazdagabb színskálából választható ki az adott lakótérhez leginkább illő nyílászáró. A műanyag nyílászáró minden előnyével választható akár fa utánzatú fóliával is.

Árfekvésének köszönhetően is közkedvelt a vásárlók körében. A műanyag ablak egyik legnagyobb előnye a kimagasló hőszigetelő képessége.

Egy ablak hőszigetelő képességét az úgynevezett „U” értékben határozható meg mégpedig úgy, hogy minél kisebb az érték az ablak hőszigetelő képessége annál nagyobb. Az értékek 0,7 -1,4 között találhatóak.

Nagyon fontos a nyílászárók hangszigetelése is, hiszen nem elhanyagolható szempont, hogy a választott ajtó vagy ablak milyen módon tartja távol otthonunktól a külvilág zajait.

Műanyag bejárati ajtó

A műanyag bejárati ajtót a kiváló hang és hőszigetelési képesség jellemzi. Továbbá rendkívül formatartó, kiválóan ellen áll az időjárás viszontagságainak is. A gyors gyártási idő mellett rendkívül hosszú élettartamú. A designt tekintve a gazdag színválaszték minden stílus igényt kielégít.

A műanyag bejárati ajtó jellemzői:

 • - rendkívül formatartó alapanyagból készül
 • - kiváló hang és hőszigetelő képességgel bír
 • - üvegezése is hőszigetelt
 • - hosszú élettartamú
 • - gyors gyártási időszak
 • - gazdag színválasztékának köszönhetően az minden stílusban választható
 • - megfelel a biztonsági előírásoknak

Műanyag beltéri ajtó

A mai igényeknek megfelelően már jelen van a piacon a műanyag beltéri ajtó is. A fa beltéri ajtóval szembeni óriási előnye, hogy ellenálló a nedvességgel, párával szemben.

A műanyag beltéri ajtót fűtött és fűtetlen helyiségek közé is alkalmazhatjuk, mivel a hőmérséklet különbségek miatt nem fog elvetemedni. Tehát a beltéri ajtó felépítése a következő: a profil anyaga műanyag, az ajtólap és a ajtótok is. A merevítő vasalat anyaga krómozott acél.

Típusok:

 • - egy szárnyú beltéri ajtó: méretkorlátozásokkal minden nyílásban alkalmazhatjuk
 • - kétszárnyú beltéri ajtó: rendelhető szimmetrikus és asszimetrikus kialakításban is

Műanyag ablak

Műanyag nyílászáró típusok

 • Fix műanyag ablak

  Üvegfalak kialakítására kiválóan alkalmas. Olyan helyiségeknél célszerű választani, ahol nem szükségszerű, hogy nyitható legyen az ablak.

 • Nyíló műanyag ablak

  Bármely lakótérbe beépíthető.

 • Bukó műanyag ablak

  Abban az esetben javasolt, ha hely hiányában nem nyitható teljes szélességében az ablak.

 • Bukó- nyíló műanyag ablak

  Bármely lakótérbe beépíthető.

 • Középen felnyíló műanyag ablak

  Szélesebb nyílások befedésére javasolt olyan esetben, amikor az egy szárnyú változat nem alkalmazható.

 • Tokosztós műanyag ablak

  Kisebb nyílószárny esetén javasolt, így akár a bal, akár a jobb oldali szárny is buktatható.

 • Bukó- toló műanyag erkélyajtó

  Kisebb helyekre igen praktikus, mert befele nyíláskor nem foglal helyet a térből.

 • Toló-emelő műanyag erkélyajtó

  Kiemelten ajánlott nagy szárnyszélességű ajtókhoz.

Forgalmazott műanyag nyílászáró márkáink

Rehau

A RAL- A kategóriába sorolható Rehau nyílászárók magukba foglalják a felső kategóriás minőséget és a jövő gyártási technológiáját egyaránt. A Rehau az elmúlt évtizedek alatti innovációival már bizonyított. A legújabb fejlesztésű Rehau ablakprofil rendszerek fejlesztésekor már elsődleges szempontként a hőszigetelés került a figyelem középpontjába. A Rehau csúcstechnológiás fejlesztése a Rau Fipro szálerősítésű alapanyag, ami új dimenziókat nyitott az ablakgyártás területén. Ha egy jól hangszigetelő és hőszigetelő, magas minőségű műanyag nyílászárót szeretne otthonába, akkor válassza a Rehau által gyártott nyílászáró profilrendszereket!

Veka

A Veka műanyag nyílászárók RAL-A kategóriába tartozó minősítéssel rendelkeznek. A Veka nyílászárók legfőbb jellemzője a modern technológia és a magas komfortigény kielégítése. Fokozott hangszigetelési és hőszigetelési képességének köszönhetően közkedvelt márka. Statikai mutatói a jó minőséget tükrözik. A lekerekített formavilág miatt rendkívül kedvelt a vásárlók körében. Ha minőséget és a hosszú élettartamot részesíti előnyben, akkor válassza a Veka nyílászáró profilokat!

Wymar

A Wymar nyílászáró profilok magas minőséget képviselnek a piacon. Rendkívül széles választékával igen közkedvelt márka. Hosszú élettartamú, kiváló hőszigetelő és hangszigetelő képességgel bír. A Wymar technológiai fejlesztéseinek köszönhetően a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak is képes ellenállni.

Ajánlatot kérek
MINDEN MEGBÍZÁS ELŐTT EGYEDI ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK, AMI TARTALMAZZA AZ ADOTT SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÖSSZES INFORMÁCIÓT, MINT TERMÉKTÍPUS, MÉRET, ANYAG, MUNKAFOLYAMATOK, KÖLTSÉGEK, TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ. AZ EGYEDI ÁRAJÁNLATOK KÉSZÍTÉSÉNÉL ELSŐDLEGES SZEMPONT, HOGY AZ ESZTÉTIKÁN ÉS FUNKCIONALITÁSON TÚL, SZEM ELŐTT TARTSUK A GAZDASÁGI SZEMPONTOKAT IS.

KÉRJE INGYENES SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!