Nyílászáró

Fa nyílászáró

A fa nyílászáró előnyei a régi, hagyományos módon készült nyílászáróval szemben, hogy a mai felületkezelési technikával már elkerülhető a fafelület gyakori kezelése. Ezek az anyagok már jelentősen meghosszabbítják a fa élettartamát, a festék felület felpattogzását. A műanyag nyílászárókkal szemben a használat során keletkezett sérülések is kiválóan javíthatók utólagosan is.

Minden fa nyílászáró rendelése esetén lehetőség van egyedi méretek gyártására. Ezek a nyílászárók vetemedésmentes faanyagból, rétegragasztott, hossztoldott vagy toldás nélküli anyagból kerül gyártásra.

A felületkezelésnél a legkorszerűbb felületkezelő anyagok kerülnek a fára. Fa nyílászáró rendelése esetén szinte minden egyedi igény kielégíthető. A szabvány mérettől néhány centiméterrel kisebb nyílászáró beépítése esetén a minkét oldalon lévő takarólécezéssel elkerülhető a bontási munka. Fa ajtó esetében jóval biztonságosabb lehet egy műanyag kivitelnél.
A fa nyílászárók kezelése jó minőségű lazúrfestékkel javasolt, mivel így megőrizhető a fa természetessége, jól látható marad a faerezet is.

Fa bejárati ajtó

A fa bejárati ajtó a minőségi alapanyagnak köszönhetően vetemedés mentes fából készül három illetve négy rétegben ragasztott alapanyagból, ami lehet toldott vagy toldás mentes kivitelezésű. A fa bejárati ajtó üvegezése hőszigetelt, továbbá biztonsági vasalattal ellátott.

Fa bejárati ajtó jellemzői:

 • - kiváló hang és hőszigetelő képességgel bír
 • - üvegezése hőszigetelt
 • - vetemedésmentes alapanyagól készül
 • - a hőtágulás során fellépő méretváltozás elenyésző
 • - természetes alapanyagú, így maximálisan környezetbarát
 • - felülete a speciális négy rétegű felület kezelésnek köszönhetően UV álló
 • - rendszeres és szakszerű ápolás mellett maximálisan időtálló megoldás
 • - megfelel a biztonsági előírásoknak

Fa biztonsági bejárati ajtó

Manapság a lakásbetörések többsége a bejárati ajtó vagy a zár megrongálásával kezdődik. Egy tökéletesen záródó betörésbiztos biztonsági ajtóval sok kellemetlenség elkerülhető. A beszerelt biztonsági ajtók MABISZ minősítéssel ellátott termékek. Egy biztonsági ajtó esztétikai szempontokat is figyelembe véve harmonikusabban olvad környezetébe, mint egy rácsos megoldás.

Biztonsági ajtó jellemzői:

 • - esztétikus
 • - elegáns design
 • - kiváló hang és hőszigetelő készséggel bír
 • - MABISZ minősítés
 • - maximális védelem

Dekorfóliás beltéri ajtó

Manapság a legkedveltebb beltéri ajtó típus a dekor fóliás beltéri ajtó. Ez az ajtó típus méretkínálatát tekintve leginkább az új építésű ingatlanokhoz vagy átalakított belső terekhez javasolt.

CPL beltéri ajtó

A CPL beltéri ajtó akril műgyantával bevont, így rendkívül ellenálló felülettel bír a sérülésekkel, karcolásokkal szemben. Ez a beltéri ajtó típus kiválóan alkalmas a nem szabványos ajtónyílásba is.

Vákuumfóliás beltéri ajtó

A vákuumfóliás MDF lapból készült beltéri ajtó nagy előnye, hogy számtalan marásminta közül lehet választani, anyaga igen erős és ellenálló, továbbá akár üveges-félüveges kivitelben is rendelhető.

Ajánlatot kérek
MINDEN MEGBÍZÁS ELŐTT EGYEDI ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK, AMI TARTALMAZZA AZ ADOTT SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÖSSZES INFORMÁCIÓT, MINT TERMÉKTÍPUS, MÉRET, ANYAG, MUNKAFOLYAMATOK, KÖLTSÉGEK, TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ. AZ EGYEDI ÁRAJÁNLATOK KÉSZÍTÉSÉNÉL ELSŐDLEGES SZEMPONT, HOGY AZ ESZTÉTIKÁN ÉS FUNKCIONALITÁSON TÚL, SZEM ELŐTT TARTSUK A GAZDASÁGI SZEMPONTOKAT IS.

KÉRJE INGYENES SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!